3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hastaları için dergi çıkardı

Psikolog, Aile ve Evlilik Terapisti İlkim Öz Tan, hastalarından ve okuyucularından gelen yoğun sorulara yanıt verebilmek için kendi adını taşıyan bir dergi çıkardı.

Ünlü sanatçılar Hülya Avşar ve Seda Sayan ile başlayan dergi akımına psikolog Tan da katıldı. "İlkim Öz Tan" ismini taşıyan 72 sayfalık aylık dergide kadın ve çocuk sağlığı, moda, güzellik, kadın-erkek ilişkilerinin yanı sıra psikolog Tan, okuyucu ve hastalarından gelen soruları da yanıtlıyor.

Dergide en fazla ilgi çeken bölüm ise, 'Erkekler neden aldatır?" bağlıklı inceleme yazısı oldu. Psikolog, Aile ve Evlilik Terapisti İlkim Öz Tan'ın kaleme aldığı yazıda, sevgilisini ya da eşini aldatan erkeğin ruh hali, aldatılan kadının duyguları gözler önüne seriliyor.

Daha çok kadın ve aileye yönelik bir yayın organı hazırladıklarını belirten Tan, "Uzun yıllardır Çankaya'da görev yapıyorum. Kendi alanımda yazdığım çok sayıda kitabım bulunur. İnsanların sorularını kişisel web sitem aracılığıyla cevaplamaya çalışıyorum ancak yeterli olmuyor. Okuyucularım dergi çıkarmamı, böylece yazılarımı daha sık okuma imkanı bulacaklarını söylüyorlardı. Ben de kadın ve aile konseptinde dergiyi hazırladım" diye konuştu.

İlkim Öz Tan Dergisi'nin sadece kadınlara değil erkeklere ve toplumun tüm kesimlerine hitap ettiğini ifade eden Tan, geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan derginin ilk sayısında, "Kış depresyonu yakanızı bırakıyor mu?", "Erkekler neden aldatır?", "Kardeş kıskançlığı", "Aşık olmak hüner değil", Rahim ağzı kanseri ve HPV", "Botox hakkında herşey", "Boşanma halinde mal paylaşımı" şeklindeki yazılar yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 12:56:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?