3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hastanede meydan dayağı!

Ankara'da 5 gün önce evi terk eden dini nikahlı eşini hastane bahçesinde gören genç ortalığı birbirine kattı.

Eşinin evi terk etmesini hazmedemeyen kızgın koca, eşini ve yanında bulunan bayan arkadaşını hastane bahçesinde dövdü.

Hastane polisi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç, olay yerine gelen takviye ekipler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Altındağ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen M.A. isimli şahıs 5 gün önce evi terk eden dini nikahlı eşi C.C.'yi hastane bahçesinde gördü. Eşinin evi terk etmesini hazmedemeyen M.A. 4 yıllık evli olduğu ve 5 gün önce evi terk eden eşi C.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A., C.C.'yi dövmeye başladı.

Hastane bahçesindeki hasta yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışan M.A. sinirlerine hakim olamayarak masaları tekmeledi. Hastane polisi tarafından sakinleştirilmeye çalışan M.A. daha sonra eşinin yanında bulunan arkadaşını da dövdü. Vatandaşların araya girmesi ile olay yatıştırılırken, hastane polisi olay yerine takviye ekipler çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen takviye ekipler M.A.'yı gözaltına alarak karakola götürdü.

Dini nikahlı kocası tarafından dayak yiyen C.A. ve yanında bulunan arkadaşı polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 10:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?