3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hırsızlar çaldıklarını durağa bıraktı!

Ankara 58. Noterliği'nde sabaha karşı ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Notere giren kimliği belirsiz zanlılar, çelik kasayı yanlarında götürürken, çaldıkları çantada bulunan CD, personel kimlik kartları ve evrakların bulunduğu bazı dosyaları bir otobüs durağına bıraktı.

Edinilen bilgiye göre Beşevler, Bahriye Üçok Caddesi, 9 numaralı binada bulunan Ankara 58. Noterliği'nde sabaha karşı ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen olayda noterde bulunan çelik kasa, iki adet çanta, CD'ler, personel kimlik kartları ve evrakların bulunduğu bazı dosyalar çalındı.

Olayı gerçekleştirenler, çelik kasa ile birlikte kayıplara karışırken çaldıkları diğer malzemeleri Beşevler, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir otobüs durağına bıraktılar. Zanlıların tarafından otobüs durağına bırakılan malzemeler, polis ekipleri tarafından incelendi.

Hırsızlığın gerçekleştiği noterde yapılan incelemelerde ise zanlıların alarm çalmaması için binanın elektriklerini kestiği belirlendi. Zanlıların bulunması için çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 09:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?