3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hizmetler bir telefon kadar yakın

Mamak Belediyesi’nin belediye hizmetlerine kolay ulaşabilmesi için kurduğu Çağrı Merkezi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 444 0 149 Alo Mamak Hattı’nı arayan Mamaklılar, belediyeye gelmeye gerek duymadan işlemlerini bir telefon aracılığıyla gerçekleştirebiliyor.

Hizmetler Bir Telefon Kadar Yakın

Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde müşteri odaklı hizmet üreten Mamak Belediyesi’nin hizmetlerine bir telefonla ulaşılabiliyor. 444 0 149 numaralı Alo Mamak Hattı’nı arayan vatandaşların şikayetlerine en hızlı bir şekilde çözüm üretiliyor. Vatandaşların talepleri asfalt atımından vergi borcu sorgulamaya, arsa alım ve satımından imar durumu öğrenmeye kadar çeşitlilik gösteriyor.

Hızlı Çözüm

İcracı müdürlüklerde kurulan Çağrı Merkezi’nde görevlendirilen müşteri temsilcilerinin aldığı çağrılar kayıt altına alınarak, gerekli işlemler kısa sürede yapılıyor. Çağrı Merkezi ayrıca belediyeye gelen tüm isteklerin sınıflandırılması ve raporlanmasını da sağlıyor.

Sağlık Hizmet

Belediye olarak teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlandıklarını kaydeden Mamak  Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Amacımız hizmeti vatandaşlarımıza en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde götürebilmek” dedi. Akgül, vatandaşların belediyeye gelmeye gerek duymadan sadece bir telefon aracılığıyla istek, şikayet ve önerilerini ulaştırabildiklerini belirtti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 12:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?