3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hobi ve meslek kursu kayıtları başladı

SİNCAN BELEDİYESİ HOBİ VE MESLEK KURSUNA KAYITLAR BAŞLADI

Sincan Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz hobi ve meslek kursları yeni dönemi için kayıtlar başladı.

Konusunda uzman eğitimciler tarafından verilecek olan kurslara katılmak isteyenler, 30 Ekim 2009 tarihine kadar Sincan merkezde Tandoğan Kültür ve Sanat Merkezi'ne ve Yenikent'teki belediye kültür merkezine kayıt yaptırılabilecek. Kurslara katılmak isteyenler bilgisayar, İngilizce, diksiyon, resim, ebru, hat, tezhip, bağlama, gitar, keman, el nakış, tel kırma, el sanatları, iğne oyası, takı tasarımı, bahçıvanlık, halk oyunları, aşçılık, havacılık, tıbbi sekreterlik gibi birçok alanda eğitim görebilecek.

Çocuklar için de kayıt durumuna göre matematik, fen bilimleri, sosyal bilimler, İngilizce dersinin verileceği sınıflar oluşturulabilecek.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, yerel yönetimlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem vermesi gerektiğini vurgulayarak, "Bu kurslara katılan gençlerimiz, belki de farkında olmadıkları yeteneklerini ortaya çıkartacak ya da yeteneklerini geliştirecek. Ayrıca ev hanımlarına yönelik hobi kurslarından mesleki kurslara kadar katılan her vatandaşımız bu etkinliklerden hiçbir ücret ödemeden faydalanacak" dedi.

SİNCAN BELEDİYESİ HOBİ VE MESLEK KURSUNA KAYITLAR BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 10:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?