3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ian Henderson Ankaragücü'nde

Ankaragücü, İngiltere 2. Lig takımlarından Luton Town'da forma giyen orta saha oyuncusu Ian Henderson ile anlaşmaya vardı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Darius Vassell transferiyle büyük yankı uyandıran Ankaragücü, transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertli ekip, bir süredir kampta denediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ian Henderson'u beğendi. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın raporu doğrultusunda İngiliz orta saha oyuncusuyla sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Ankaragücü Futbol Şubesi Sorumlusu Hikmet Hancıoğlu, iki tarafın anlaşmaya vardığını ve kısa bir süre içinde resmi sözleşmenin imzalanacağını söyledi. Henderson'un orta sahanın yanısıra forvette de görev yapabildiği ve 1 kez İngiltere U-20 takımının formasını giydiği bildirildi.

Öte yandan Ankaragücü, Brezilyalı stoper Diego Padilla'yı deniyor. 25 yaşındaki stoperin Ankaragücü'nün Avusturya kampında deneneceği beğenilmesi durumunda sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Padilla'nın daha önceki kulübünde halen Ankaragücü'nde stoper olarak görev yapan De Santos'u yedek bıraktığı ifade edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 15:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?