3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Iraklı Bakan Keçiören'de ağırlandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Irak Gençlik ve Spor Bakanı Jasim Mohammed Jaffar Keçiören'de ağırlandı.

Keçiören Belediye Başkan yardımcısı Reşat Özcan tarafından karşılanan Iraklı Bakan Keçiören'de gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu oldu. Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi, Teleferik ve Belediye Spor Tesisleri'ni gezen Irak Gençlik ve Spor Bakanı Jaffar, Başkan yardımcısı Özcan'dan Keçiören ve tesisler hakkında bilgiler aldı. Keçiören'i çok gelişmiş bulduğunu ifade eden konuk Bakan Jaffar, "Burda gördüğüm ilgiyi ve konukseverliği unutmayacağım. Keçiören Belediyesi'nin göstermiş olduğu konukseverlik iki kardeş ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacaktır" dedi.

Belediye Başkan yardımcısı Reşat Özcan ise Iraklı Bakanı Keçiören'de ağırlanmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek konuk bakana günün anısına bir Keçiören hatırası hediye etti.
Bakan Jaffar, "Ankara'daki en büyük yaz spor okulunun Keçiören'de açıldığını duyunca, Gençlik ve Spor Bakanı olarak en doğru yere geldiğimi gördüm" ifadelerini kullandı. Gördüğü ilgiden memnun olan Bakan Jaffar, Keçiörenli yetkilileri Irak'a davet etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 12:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?