3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

İranlı tekvandoculardan ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kamp için Ankara'da bulunan İran'ın Emir Pakdeşt Tekvando Kulübü sporcularını makamında kabul etti.

Başarılı tekvandocuları Asya Şampiyonu olmalarından dolayı kutlayan Akgül, günün anısına sporculara porselen kahve takımı hediye etti.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yalçın Spor Kulübü'nün davetlisi olarak Ankara'ya gelen İran'ın Emir Pakdeşt Tekvando Kulübü'nün sporcularını kabul etti. Akgül, 1 hafta süreyle Ankara'da Türk tekvandocularla kamp ve antrenman yapan sporcularla makamına görüştü.

Tekvandocuları Asya Şampiyonu olmalarından dolayı tebrik eden Başkan Akgül, İran ile sporun ötesinde bir dostluklarının olduğunu belirtti. Hayatın vazgeçilmez gereksinimi sporun zor fakat keyifli bir uğraş olduğunu kaydeden Akgül, "Spor, emek istiyor. Çok çalışmayı gerektiriyor. Ancak, büyük emek vererek yetiştirilen sporcuların derece alması ve bir yerlere gelmesi ayrı bir onur kaynağı. Bu bütün yorgunlukları alıyor" dedi. Akgül, Mamak'ın tekvando dalında çok başarılı sporculara sahip olduğunu kaydetti.

İranlı sporcular da "Bizi kabul ettiğiniz için çok mutlu olduk. Herhangi biz spor dalında Türk takımlarının başarısı bizi de çok gururlandırıyor. Müsabakalarda kalbimiz sizin için çarpıyor. Siz madalya kazandığınızda biz de gurur duyuyoruz" diye konuştular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, görüşmenin sonunda İranlı sporculara günün anısına porselen kahve takımı hediye etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 11:00:38
Güncelleme :5 Ağustos 2009 Çarşamba 11:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?