3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

İşçilere alacakları ödeniyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, işçilere verdiği söz tuttu. Mamak Belediyesi işçilerin geriye dönük alacaklarını ödemeye başladı. Başkan Akgül, “Bizim şiarımız işçiye alın teri kurumadan emeğinin karşılığını vermek” dedi.

İşçilere Alacakları Ödeniyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, toplu iş sözleşmesinin imzalanması sırasında işçilere verdiği, “Geriye dönük alacaklarınız ödenecek” sözünü tuttu. Mamak Belediyesi işçilerin alacaklarını ödemeye başladı. Öncelikli olarak işçilerin, 15 Mayıs 2009’a kadar olan ikramiye, maaş ve mesai alacakları ödeniyor.

“Alın Teri Kurumadan Veriyoruz”

Başkan Akgül, “Biz işçiye alın teri kurumadan emeğinin karşılığın vermeyi şiar edindik” diye konuştu. Mamak Belediyesi’nin memuruyla, işçisiyle, yönetim kadrosuyla bir aile olduğunun altını çizen Başkan Akgül, “Çalışanlarımızın haklarını ve iş barışını korumak, bizim en büyük sorumluluğumuz. Mamak Belediyesi olarak çalışanlarımızın ekonomik sıkıntı çekmemesi için gücümüz dahilinde büyük gayret sarf ediyoruz” dedi.

“Kaliteli Hizmet Mutlu Personelle Olur”

Amaçlarının daha yaşanabilir bir Mamak oluşturmak olduğunu kaydeden Akgül, üretilen her hizmette vatandaşların beklenti ve memnuniyetini ön planda tuttuklarını kaydetti. Belediye olarak vatandaş için en iyi nasıl hizmet verebiliriz? Sorusunun hizmet anlayışlarının en önemli kilometre taşını oluşturduğunu belirtti. Başkan Akgül, “İnsan odaklı hizmet üretiyoruz. Kaliteli hizmetin mutlu personelle gerçekleştirileceğinin bilincindeyiz. Mutlu bir çalışan görevini özveriyle yapar. İşçilerin koşullarının düzeltilmesi iş barışını beraberinde getirirken, hizmet üretiminde verimi ve kaliteyi artıracaktır. Mamak’a hizmet için buradayız. 5 sene içerisinde personelimizle el ele güzel hizmetlere imza atacağımıza inancımız tam” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 14:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?