3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kamer Genç korkuttu


Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Genel Kurul'da rahatsızlandı.

Genel Kurul çalışmaları sırasında burnunun kanadığı gözlenen Genç'e ilk müdahale milletvekillerinden geldi. Genel Kurul çalışmalarına ara verdi.

Genç'e ilk müdahale Sağlık Komisyonu Başkanı AKP'li Prof Dr. Cevdet Erdöl ile Ecevit'in doktoru olarak tanınan Mücahit Pehlivan yaptı. Tansiyon sorunu olan Genç Meclis Sağlık Merkezi'nde gözetim altına alındı. Sağlığının şu sıralar iyi oyduğu bildirilen Genç'in birkaç saat içinde Genel Kurul'a döneceği belirtildi.

İYİYİM DÜŞMANLARIM BENDEN HALA ÇEKİNEBİLİR

Meclis Genel Kurulu’nda tansiyonu yükselen ve burnu kanayan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Meclis doktorluğunda tansiyonunun normale dönmesinin ardından yeniden Genel Kurul çalışmalarına katıldı.

Meclis Genel Kurulu çalışmaları sırasında burnu kanayan Genç, Meclis kulisi ve doktorluğundaki müdahalenin ardından yeniden Genel Kurul’a gelerek Meclis çalışmalarına katıldı. Meclis kürsüsüne çıkan Genç, “İyiyim, bir şeyim yok. Düşmanlarım ve rakiplerim hala benden çekinebilir. Ben burada mücadeleme devam ediyorum. Mücadeleyi halk için yapıyoruz. “dedi.

 

ANKA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?