3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kaplıca tesisleri açıldı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediyeye ait kaplıca tesisleri, yapılan tadilatın ardından tekrar hizmete açıldı.

Yaklaşık bir aydan uzun bir süredir tadilatta olduğu için kapalı olan Kızılcahamam Belediyesi'ne ait Büyük Kaplıca, yeniden insanlara şifa dağıtmaya başladı.

Kaplıca şehri olmasına rağmen şimdiye kadar gerekli önemin gösterilmediği ve yapıldığı günden bu yana ufak tefek tadilatlarla yılda bir milyona yakın insana hizmet veren Büyük Kaplıca'nın yeni yüzüyle vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, "İsmini bu kaplıcalardan almış bir ilçeye ve turizm şehrine yakışmayan bu görüntüler artık olmayacak. Büyük Kaplıca erkekler ve bayanlar bölümü başta olmak üzere dış cephe ve yeni bölümleri ile baştan aşağı değişen kaplıcalar, gelen insanların yüzünü güldürecek" dedi.

Kızılcahamam'ın en önemli turizm girdilerinin başında gelen kaplıcaları tamamen yenilediklerini kaydeden Ünal, "Kaplıca bundan böyle çalışanı ve kaplıcası ile pırıl pırıl, evlerdeki banyo nasıl ise Kızılcahamam kaplıcaları da öyle temiz ve düzenli olacak. Bu arada kaplıcalarımız 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Kaplıcanın yeni fiyatı ise 4.50 TL olacak" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 11:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?