3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Katliam gibi kaza: 6 ölü, 2 yaralı

Ankara - Konya yolunda bir aracın kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen bir araçla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Konya yolu üzerinde Gölbaşı'ndan merkez istikametine giden 06 BF 2116 plakalı otomobil, Çiftlik Kavşağı'na yaklaştığı sırada kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bariyerleri aşarak karşı istikametten gelen 06 M 7194 plakalı otomobille çarpışan aracın sürücüsü paramparça olan otomobilden yola savruldu.

Bu sırada aynı istikamette giden 06 BL 9548 plakalı minibüs, yola savrulan sürücünün üzerinden geçti. Kazada, minibüsün altında kalan sürücü, aynı araçta bulunan bir kişi ile diğer araçta bulunan 3 kişi hurdaya dönen otomobillerde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla 06 M 7194 plakalı otomobilden çıkarılan iki yaralı ile diğer araçta bulunan bir yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı da hayatını kaybetti.

Kazada otomobillerin içerisinde sıkışarak hayatını kaybedenlerin cenazeleri itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçlardan çıkarıldı.

 Kazada ölenlerin isimleri şöyle: "Baran Yetiş, Volkan Doğan, Süleyman Özler, Bünyamin Özler, Koray Sarıoğlu, Kayhan Cömert".

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 09:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?