3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kaymakam Cengiz'den ziyaret

Pursaklar Kaymakamı Dr. Ahmet Cengiz, Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen bilgisayar işletmenlik kurslarını ziyaret etti.

Bilgisayar işletmenlik operatörlüğü eğitimi gören kursiyerlerle sohbet eden Pursaklar Kaymakamı Cengiz, aynı anda anne ile kızının eğitim aldığını görünce mutlu olduğunu ifade etti.

Yeni açılan kurslar ile beraber şu anda aktif 42 ayrı kurslarının olduğunu anlatan Pursaklar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Doğan, "Kaymakamlığımızın destekleri ile okuma yazma, sosyal kültürel ve mesleki eğitim kollarında 42 adet kurs açtık. Kurslarımıza hemşerilerimizin ilgisi oldukça yoğun oluyor" dedi.

Ziyarette misafirlere refakat eden Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer ise, "Pursaklar Belediyesi yapmış olduğu çalışmalar ile eğitim çalışmalarına özel bir önem vermektedir. İlçe Halk Eğitim Merkezimiz ile koordineli çalışmalarımız devam etmektedir. Kültür Merkezimizde yapılan kurslarda kursiyerlerimize servis imkanı, uygulamalı ve teorik sınıf olanakları sunuyor, onların en iyi şekilde eğitim almaları için çalışıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 17:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?