3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kaza yapınca kıskıvrak yakalandılar

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bir marketi soymak isterken fark edildiklerini anlayarak kaçmaya başlayan hırsızlar, mermer fabrikasının duvarına çarparak kaza yaptı. Yaya olarak kaçmaya çalışan hırsızlardan birisi kendisini kovalayan ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde gece saatlerinde bir marketi soymak isteyen hırsızlar alarmın çalması sonucu kaçmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinden hızla uzaklaşmaya çalışan ve çalıntı olduğu öğrenilen 06 N 1579 plakalı otomobilin peşine düştü.

Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil Samsun yoluna çıkarak Ankara Merkez istikametine doğru ilerlemeye başladı. Peşinde bulunan ekiplere aldırış etmeyen hırsızlar, yollarda kurulan barikatları da tek tek aşarak yoluna devam etti. Yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden hırsızlar, Samsun Yolu Kayaş Mevkii'nde bulunan bir mermer fabrikasının duvarına çarptı.

Kaza payan araç hurdaya dönerken, aracın içerisinde bulunan üç hırsız daha sonra yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan hırsızlardan birisi saklandığı ağacın altında polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Diğer hırsızlar ise gecenin karanlığından yararlanarak izini kaybettirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yakalanan hırsızlık zanlısı polis ekipleri tarafından Elmadağ Merkez Karakolu'na götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 09:34:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?