3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kazan'da domuz gribi ilaçlaması

Kazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri domuz gribi tehlikesine karşı ilçe genelinde özel ilaçlarla dezenfekte çalışmaları yapıyor.

İlçede bulunan okulları, camileri, kamu kurum binalarını ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerleri dolaşan ekipler A’dan Z’ye dezenfekte ederek temizliyor.

Kazan’da son zamanlarda yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Kazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkına güzel ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarını büyük bir özveri ve titizlikle sürdürüyor. İlçe genelinde bulunan bütün camileri ve okulları tek tek dolaşan ekipler, kapsamlı bir temizlik yaparak H1 N1 virüsüne karşı iç ve dış temizliklerinin yanı sıra, çevre temizliklerini de itina ile yapıyor.

Son günlerde Ankara’da görülen domuz gribine karşı Kazan’da yaşayan vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Belediye Başkanı Lokman Ertürk, “Belediye olarak imkanlar dahilinde domuz gribine karşı okullarımızı, hastanelerimizi, kamu kurum binalarını ve camilerimizin temizliğini yapıp, ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Halkımızın da bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Burada en büyük görev ailelere düşüyor. Çocuklarımıza el temizliğinin önemini bıkıp usanmadan anlatmaları gerekiyor. Herkes kişisel önlemlerini alırsa yöneticilere de daha az yük biner. Biz belediye olarak halkımızın sağlığı için gerekli önlemleri alıyoruz. Ancak vatandaşlarımızın hem çevre hem de kişisel temizliklerine daha özen göstermelerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 12:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?