3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kızılay'daki bina kreş olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kızılay'daki belediye binasına vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği bir kreş yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Kızılay binasını hiçbir kuruma vermemiz söz konusu olamaz, binamıza kreş ve sergi salonu yapılacak" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 24 katlı yeni belediye binası yapmasının ardından Kızılay'daki belediye binasına ilk talipli Çankaya Belediyesi oldu. Çankaya Belediyesi'nin talebine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek jet yanıtla cevap verdi. Gökçek, belediye binasını hiçbir kuruma vermeyeceklerini belirterek, kreş ve sergi salonu yapılacağını ifade etti.

Gökçek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılay'da bulunan belediye binasını çok amaçlı kullanacaklarını ve çok büyük bir hizmet yapılacağını
kaydetti. Belediye binasını hiçbir kuruma vermelerinin söz konusu olmadığını belirten Gökçek, şunları söyledi:

"Kızılay'da eski belediye binasının alt katına sergi salonu yapacağız. Üst kata Ankaralı vatandaşlarımızın yararlanması için kreş salonu açılacak. Başkentliler açılacak bu kreş salonuna çocuklarını ücretsiz olarak ancak en fazla 3 saat bırakabilecek. Diğer katlara ise Ankara Büyükşehir Belediyesi değişik aktiviteler yapacak."

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 10:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?