3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kızılcahamam'a hayran kaldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, "Kızılcahamam Anavatan'ın en güzide ilçelerinden biri, adeta bir cennet. Burada yaşayan kardeşlerimiz çok şanslı ve bulundukları ilçenin kıymetini bilmeli" dedi.


Kızılcahamam Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen KKTC Tanıtım Günleri etkinliğinde, Güzelyurt Sanat Merkezi (GÜSAD) ekipleri tarafından KKTC halk danslarından örnekler sunuldu. Şehit Fatih Duru Parkı'nda gerçekleştirilen programda, kurulan tanıtım standlarında başta 'hellim peyniri, nohutlu çörek, depme ve molihaya' adlı verilen yöresel gıda ve yemekler vatandaşların beğenisine sunuldu.


Bu arada, Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve Belediye Meclis Üyeleri KKTC'den gelen ve içinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst'ün de bulunduğu heyete ilçenin önemli merkezlerini gezdirdi. Ünal, daha sonra misafirlere makamında Türk kahvesi ikram etti. Bir açıklama yapan KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, "Kızılcahamam Anavatan'ın en güzide ilçelerinden biri, adeta bir cennet. Burada yaşayan kardeşlerimiz çok şanslı ve bulundukları ilçenin
kıymetini bilmeli" dedi. Bakan Kemal Dürüst, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal'a plaket takdim etti.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 11:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?