3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kurbanlık kaçtı, polisler kovaladı

Ankara Keçiören'de bağlı bulunduğu ipten kurtularak kaçan kurbanlık dana, Keçiören sokaklarını birbirine kattı. Kaçan danayı kovalayan sahibi, polis ve çevredeki vatandaşlar kameralara böyle takıldı.

Dutluk durağında sahibinin bahçeye bağladığı kurbanlık dana ipten kurtularak kaçtı. Dana sahibi, polis ve çevredeki vatandaşlar Keçiören sokaklarında kaçan danayı kovalamaya başladı.

Kaçan dana çevredeki bazı işyerlerinin camlarına zarar verdi. Polis ve vatandaşlar ile dana arasındaki kovalamaca uzun süre sürdü. Kovalamaca sırasında dana trafiği alt üst etti.

Bir ara kıstırıldığı bir binanın bahçesinde vatandaşların ve polisin elinden kaçmayı başaran dana bazen de kendisini kovalayan vatandaşların üzerine geldi.

Vatandaşlar üzerlerine gelen danadan kaçarak kurtuldu. Uzun süren kovalamacanın ardından dana bir kez daha bir binanın bahçesinde kıstırıldı.

Ancak bu kez kaçamadı. Yakalanan dananın gözleri kaçmaması için bir çuvalla kapatıldı. Daha sonra iple boynuzundan bağlandı.

Dananın yakalanmasının ardından vatandaşlar ve çevre sakinleri rahat bir nefes aldı. Dana daha sonra sahibi tarafından kurban edilmek üzere evine götürüldü.

Dana sahibi danayı elinden kaçırmadığını bağlı bulunduğu ipten kurtularak kaçtığını söyledi.

CHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 11:12:59
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 11:23:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?