3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kursiyerlerin emekleri sergileniyor

Mamak Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisinde kursiyerleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün eşi Zeliha Akgül ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’ın eşi Semra Aydoğan yalnız bırakmadı. Kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri inceleyen Akgül ve Aydoğan, çalışmalar karşısında hayranlığını gizleyemedi.

Yoğun Katılım

Mamak Halk Eğitim Merkezi makine nakış kursu öğrencilerini yılsonu sergisi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bir yıl boyunca yapılan eserlerin görücüye çıktığı sergiye Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’ın eşi Semra Aydoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün eşi Zeliha Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu’nun eşi Ayşe Gökmenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Mamak Belediye Meclis Üyesi Selma Çevik, Mamak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hikmet Çimen ve Usta Öğreticiler Dernek Başkanı Satı Çiçek katıldı.

El Ele Vereceğiz

Sosyal içerikli projelerde daha sık bir araya geleceklerini belirten Zeliha Akgül, “Kadınların istihdamına yönelik imkanlar çerçevesinde elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Yeni dönem de el ele vererek, çok güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

“Türkiye’ye Örnek Olacağız”

Sürekli atölyeleri ve meslek edindirme kurslarını gezdiğini belirten Aydoğan, “Gerçekten çok güzel işler yapılıyor. Bizim amacımız tek. Her türlü sosyal aktivitelerde, açılışlarda hanımların bir arada olması gerekiyor. Hanımlar arasında iletişimin güçlenmesi lazım. Yapılan çalışmalar hizmet amaçlı olmalı. Eğer bir olur çalışmalarımızda başarı gösterirsek, Türkiye’ye örnek oluruz” dedi. Çalışmalarla yakından ilgilenen Aydoğan, kursiyerler tarafından yapılan faaliyetleri çok beğendiğini ifade ederek, katkılarından dolayı Zeliha Akgül’e teşekkür etti.

Sergiyi Gezdiler

Mamak Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisini gezerek kursiyerlerin el emeği göz nuru emeklerini inceleyen Zeliha Akgül ve Semra Aydoğan kursiyerlere katkı amaçlı sergi’den çeşitli eşyalar aldılar.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 13:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?