3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kursiyerlerin sınav heyecanı

BİLGİSAYAR KURSUNA KATILAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Etimesgut Belediyesi ve Etimesgut Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Bilgisayar Kursu'na katılan 6. dönem kursiyerleri sınav heyecanı yaşadı.

Eryaman'da bulunan Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi'nde açılan kurslara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Teorik ve uygulamalı olarak uzman eğitmenler tarafından ders alan kursiyerler, emeklerinin karşılığı olan sertifikalarını alabilmek için sınava girdiler. Halk Eğitim Müdürü Ahmet Kızılay ve belediye gözetmenleri nezaretinde soruları cevaplayan kursiyerler büyük heyecan yaşadılar. Başarılı olan kursiyerler Etimesgut Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar,

başarısız olanlar ise 1 ay içinde tekrar sınava girerek şanslarını yeniden deneyecekler.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Hanım Faaliyetleri Binası, Kent Konseyi Binası ve Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi'mizde açtığımız kurslarla vatandaşlarımızı hem meslek sahibi yapıyoruz, hem de halkımızın boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmelerine imkan veriyoruz. Bizimle bu güzel hizmeti paylaşan Milli Eğitim mensuplarına teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu kurslara katılmaya davet ediyorum" dedi.

Etimesgut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kızılay, Etimesgut Belediyesi ile imzalanan protokolle vatandaşlara çeşitli kurslar açtıklarını ve bu kursları bitirenlerin iş bulmada daha avantajlı olduklarını kaydetti. Kızılay, "Kursiyerlerimize İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından da onaylanan sertifika veriyoruz. Bu sertifikalar iş başvurularında kursiyerimizi daha çok tercih edilir yapıyor" dedi.

BİLGİSAYAR KURSUNA KATILAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 13:47:02
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 17:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?