3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kurutma tesisleri bakımdan geçiyor

Kızılcahamam Belediyesi Büyük Kaplıca Tesisleri yeni çehresi ve yapılan iç mekan tadilatından sonra vatandaşlara hizmet verecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Büyük Kaplıca'nın arka kısımda bulunan kurutma, soğutma kulesi ve jeneratör tesislerinin kaplıcanın bir üst katına taşındığını söyledi.

Yapılan hizmette her şeyin yerli yerinde olması gerektiğini belirten Ünal, "Bir işi yaparken önemli olan orada kullanılacak malzemenin kaliteli ve bulunduğu yerin çevre düzenine ve görüntü kirliliğine yol açmaması gerekir" dedi.

Bu konuda çok hassas olduğunu kaydeden Ünal, "Büyük Kaplıca'nın arkasında mezbelelik bir görüntü vardı. Gereksiz olan malzemeleri attık. Orada kaplıca hizmetlerinde kullanılan kurutma tesisi, soğutma kuleleri ve jeneratörü kaplıcanın bir üst katına yeni yaptığımız yere taşıdık. Hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırmış olduk, hem de büyük bir boş alan elde ettik. Bu boşalttığımız alana ise 7 adet betonarme jakuzi yapılacak" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 14:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?