3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak Belediyesi'nde iç denetim

Mamak Belediyesi, ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında iç denetimden geçiyor.

1 hafta boyunca tüm müdürlükleri inceleyecek olan iç denetçiler, birimlerin zayıf yönlerinin tespitini yapacak. Denetimler sonrası rapor halinde zayıf yönler ilgili birimlere sunularak, iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi sağlanacak.

Müdürlükler Denetleniyor

ISO 9001-2008 Kalite Belgesi’ni alarak hizmet kalitesini tescilleyen Mamak Belediyesi, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek için sürekli kendini yeniliyor. Devamlı iyileştirmeyi ve öz değerlendirmeyi gelişimin temel amacı olarak belirleyen Mamak Belediyesi, Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları kapsamında iç denetimden geçiyor.

Denetim 1 Hafta Sürecek

İç denetçiler 1 hafta boyunca Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde tüm müdürlükleri inceleyecek. Denetçiler, birimlerdeki iyileştirmeye açık yönleri tespit edecek. Denetimler sonrası rapor halinde ilgili müdürlüklere zayıf yönleri sunularak, gerekli iyileştirmelerin yapılması sağlanacak.

Parola Kaliteli Hizmet

Kalite Yönetim Sistemi içinde en önemli unsurlardan birinin iç denetim mekanizması olduğuna dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Parolamız kentsel yaşamın her alanında kaliteli hizmet. Mükemmellikte sınır olmadığını biliyoruz. Daha iyiye ulaşmak için sürekli olarak kendimizi yeniliyoruz ve geliştiriyoruz” dedi.

Sürekli Gelişim

Kurumsallaşmaya yönelik atılan her adımın ana hedefinde üstün ve kaliteli hizmet sunmak yattığını belirten Akgül, “Ankara’da Avrupa Kalite Vakfı’nın (EFQM) Mükemmellik Model’inde Kararlılık Ödülü’nü almaya hak kazanan tek belediyeyiz. Ürettiğimiz her hizmette vatandaşlarımızın beklentilerini ve memnuniyetini ön planda tutuyoruz” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 13:23:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?