3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak çadırına Atalay'dan ziyaret

2. Büyük Ankara Festivali kapsamında Mamak Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde kurulan dev çadırı İçişleri Bakanı Beşir Atalay ziyaret etti.

Ziyaretçi Akını Sürüyor

Mamak Belediyesi’nin kentsel alanda yürüttüğü çalışmaların ve sosyal projelerin tanıtıldığı dev çadıra ziyaretçi akını sürüyor. Mamak çadır’ının bu seferki konuğu İç İşleri Bakanı Beşir Atalay oldu. Bakan Atalay’a Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Mamak Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.

Projeleri İnceledi

Stantta incelemede bulunan Bakan Atalay kentsel dönüşüm ve gelişim projelerinin maket hallerinden, Mamak Kültür Merkezi kursiyerlerinin yaptıkları el işi ve takı tasarım çalışmalarıyla ebru, hat ve tezhip çalışmalarını inceledi.

Her gün binlerce kişinin konuk olduğa çadırda projeleri inceleyen Atalay, Mamak Belediyesi’nin Türkiye’ye model olan evde bakım ve sağlık hizmetinin tanıtıldığı standa da uğradı.

Bakan Atalay’a Teşekkür

İç İşleri Bakanı Beşir Atalay’ın standa gelmesi ve çalışmaları incelemesinden son derede memnun kaldıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Bakan Atalay’a teşekkür etti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 12:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?