3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak'ın çehresini değiştirecek proje

AK Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, Mamak'ın çehresini değiştirecek olan 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi' çalışmasının hızla ilerlediği alanda incelemede bulundu.

Milletvekili Özdalga, proje alanında incelemede bulunarak, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'den projede gelinen nokta hakkında bilgi aldı. Özdalga'ya, Başkan Akgül ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Ercan Kınacı ve Belediye Meclisi üyeleri de eşlik etti. Derbent Mahallesi'nde bulunan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi Koordinasyon Merkezi'ne geçen Özdalga, vatandaşla sohbet etti.

Mamak ve büyükşehir belediyelerinin birlikte yürüttüğü proje hakkında Özdalga'ya bilgi veren Başkan Akgül, "50 bin konut ve 500 iş merkezinin yapılacağı projeyle ilçemiz spor kompleksleri, ticaret merkezleri, kütüphanesi, sağlık ocağı, sevgi evleri, çocuk ve yetişkinler parkı, yeşil alanları, güvenliği, rekreasyon ve eğitim alanlarıyla cazibe merkezi haline gelecektir. Büyük önem verdiğimiz bu proje Mamak'ın geleceğidir" dedi.

Projenin Mamak'ın miladı olacağını belirten Akgül, proje kapsamında hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini belirterek, "Bir yandan ilçemizi gecekondudan kurtarıp, kentsel dönüşüm projelerine kavuştururken, vatandaşlarımıza da hayallerindeki evlerde yaşama olanağı sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 15:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?