3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamaklı haltercilerden 2 madalya

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen halter müsabakalarına 5 sporcuyla katılan Mamak Belediyesi Spor Kulübü, 2 bronz madalya kazandı.

Ankara 19 Mayıs Stadı Spor Kompleksi'nde düzenlenen yarışmaya 5 sporcuyla katılan halter takımından, 50 kiloda Osman Tufan ve 62 kiloda Seydi Ene 3. oldu. Çalışmalarını Antrenörleri İsa Altınyurt yönetiminde Ulu Önder İlköğretim Okulu'nda sürdüren halter takımı yeni hedefini, 17 Haziran'da yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Halter Şampiyonası olarak belirledi.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hedeflerinin Türk halterine yeni sporcular kazandırmak olduğunu bildirdi. Mamaklı sporculara güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Akgül, "Mamak sporcu anlamında içerisinde büyük bir potansiyel barındırıyor. Yeni yetenekler keşfedip, Türk sporuna armağan ediyoruz" dedi.

Türk sporunun daha da ileri gitmesi için yerel yönetimler olarak kendilerine önemli işler düştüğünü kaydeden Akgül, gerekli alt yapıyı oluşturmak için imkanları dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Dereceye giren haltercileri kutlayan Akgül, "Kendilerine desteklerimiz sürecek. Gençlerimizin daha büyük başarılara imza atacağından kuşkumuz yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 12:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?