3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak'ta baltalı dehşet!

Ankara'da bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba, uyuyan oğlunu baltayla öldürdü. Şahıs olayın ardından polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Mamak'taki Nato Yolu Caddesi 311 numaralı tek katlı gecekonduda ikamet eden Aslan A., gece işten geldikten sonra uyumak için odasına geçti. Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen baba İsmail A., bahçeden aldığı balta ile oğlunun odasına girdi.

Elindeki balta ile başına vurarak oğlunu öldüren şahıs, daha sonra evinin hemen yanında bulunan Çöp Topla Merkezi'ne giderek burada bulunan güvenlik görevlilerinden polis çağırmasını istedi. Eli yüzü kanlar içinde olan İsmail A., ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine "Oğlumu baltayla öldürdüm. Evin içinde yatıyor şimdi" dedi. Durumu hemen sağlık ekiplerine haber veren polis ekipleri, cinayet zanlısı babayı ekip otosuna bindirerek karakola götürdü. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde bulunan polis ekipleri ile birlikte eve girdi. Ekipler gencin cesedi ile karşılaşırken, evin içerisinde yapılan aramada balta da bulundu.

Aslan A.'nın cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından cenaze aracı ile Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, suçunu itiraf eden baba İsmail A.'nın daha önce eşine bıçakla saldırdıktan sonra 3. kattan atladığı öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 10:16:00
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 10:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?