3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mamak'ta göz taraması

Mamak Belediyesi ve Işık Göz Merkezi işbirliğiyle ilce halkı ücretsiz göz taramasından geçiyor. Bugün Mamak Belediyesinde imzalanan protokolle başlayan göz taraması 10 hafta sürecek ve onbin kişi göz taramasından geçirilecek.

İsteyen her vatandaşın göz taramasından geçebileceğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sosyal güvencesi olsun olmasın her vatandaşımız projeden yararlanabilecek. Sağlıklı bir toplum oluşumu için, sağlık alanında olsun başka alanlarda olsun bu tür faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Mamak Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdiklerini belirten Akgül, göz sağlığının önemine dikkat çekerek, tüm Mamaklıları göz taramasına davet etti.

İmzalanan protokol de konuşan Operatör Dr. Hikmet Hasıripi, "Bilgi evlerin de eğitim gören çocuklarımız başta olmak üzere, çocuklardan yetişkinlere kadar herkese göz taraması yapacağız" dedi.

Başkan Akgül'ün göz taramasını yapan Hasıripi, "Sayın Akgül'ün gözleri gayet iyi. Özellikle uzağı geleceği çok iyi görebiliyor" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 15:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?