3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mansur Yavaş iddialı

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, göreve gelmesi halinde herkesin gıpta ile bakacağı bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini belirterek, "Yemeyeceğime, yedirmeyeceğime ve israf etmeyeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum" dedi.

MHP'ye Keçiören'de, AK Parti ve DP'den binin üzerinde katılım oldu. Üçler Düğün Salonu'nda düzenlenen katılım programına MHP İl Başkanı Ömer Demirel, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkan adayı Şükrü Şahin ile çok sayıda partili katıldı. Katılım programında konuşan MHP İl Başkanı Demirel, MHP'nin tüm Türkiye'de çok güçlü ve iddialı adaylarla seçimlere hazırlandığını belirterek, "Nazar değmesin diye elimizdeki bilgi ve araştırmaları paylaşmıyoruz. Maşallah çok  iyi gidiyoruz. 29 Mart MHP'nin yerel seçimlerdeki iktidarı olacak, daha sonra sıra tam iktidara gelecek" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Melih Gökçek'i 'kerhen' aday gösterdiğini iddia eden Demirel, "Biz bu seçimlerde Başbakan'a bir iyilik yapacak, Ankara'yı AK Parti'nin istemeyerek aday yaptığı Gökçek'ten kurtaracağız" şeklinde konuştu.

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ise, konuşmasında Melih Gökçek ve Murat Karayalçın'ı eleştirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altunok arasındaki kavganın bedelini Keçiören halkının ödediğini kaydeden Yavaş, "Büyükşehir'in Keçiören'e 15 yıllık hizmet borcu var. Bu borcu ben ödeyeceğim" dedi. Salondaki partililere de "Sizi asla utandırmayacağım, başınızı öne eğdirmeyeceğim" diyerek seslenen Yavaş, göreve gelmesi halinde  herkesin gıpta ile bakacağı bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini söyledi. Yavaş, "Yemeyeceğime, yedirmeyeceğime ve israf etmeyeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum" diye konuştu.

Keçiören Belediye Başkan adayı Şükrü Şahin de seçimlerde MHP'nin Keçiören başta olmak üzere tüm Türkiye'de hizmet bayrağını devralacağını söyledi.
Toplantıda daha sonra AK Parti ve DP'den MHP'ye katılanlara rozetleri takıldı

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 17:44:20
Güncelleme :18 Ocak 2009 Pazar 21:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet IP: 88.226.97.xxx Tarih : 20.01.2009 18:03:18

Sn. Başkanıma güveniyoruz. Melihi mecburiyetten aday gösterdiler yoksa bu kadar yolsuzlukta ismi geçmiş adamı kimse aday göstermez. Millet yiyen adama oy vermez, temiz, dürüst ve halka hizmet edeceğine inandığımız aday, Mansur Yavaştır. Melih gibi haramzadeye oy vermek ise günahtır, çalıp çırpanın ekmeğine yağ çalmayın ankaralılar.