3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Mesut Akgül resmen başkan

Mamak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mesut Akgül, görevini Elmadağ Belediye Başkanı seçilen Gazi Şahin’den devraldı. Mamaklıların yoğun ilgi gösterdiği törende Akgül, “Durmak yok, hizmete devam” dedi.

Akgül Görevi Devraldı

Yerel seçimlerin ardından belediyelerde devir-teslimler gerçekleştiriliyor. 29 Mart yerel seçimlerinde Mamaklılar’ın teveccühüyle Mamak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mesut Akgül, görevini Elmadağ Belediye Başkanı seçilen Gazi Şahin’den devraldı. Mamaklılar’ın büyük ilgi gösterdiği devir-teslim törenine Akgül, eşi Zeliha Akgül ve AK Parti İlçe Başkanı Ercan Kınacı ile birlikte katıldı.

İzdiham Yaşandı

Mamak Belediye Başkanlığı’ndaki devir-teslim töreni izdiham yarattı. İlçe halkı ve belediye çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği törende, Akgül, En büyük başkan bizim başkan ve Mamak seninle gurur duyuyor sloganlarıyla karşılandı. Akgül’e mühür beraatini Başkan Gazi Şahin devretti. Seçimlerin huzur içinde gerçekleştirildiğini ifade eden Şahin, “1999 yılından bu yana yürüttüğümüz başkanlık görevini, bugün bir arkadaşımıza devrediyoruz. Tüm Mamaklılar’a gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

13 Kentsel Dönüşüm Projesi

Mamak’ta bugüne kadar pek çok önemli çalışmaya imza attıklarını, 13 kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını ifade eden Şahin, “Devlette devamlılık esastır. Sayın Akgül’ün bu projeleri devraldığı yerden devam ettirip, sonuca ulaştıracağına eminim. Bu şerefli, onurlu, gururlu görevi, gözüm arkada kalmadan devretmenin onurunu yaşıyorum. Bundan sonra Elmadağ’a hizmet için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“Durmak Yok, Hizmete Devam”

Devir-teslim töreni sırasında heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Mesut Akgül ise 10 yılda Mamak’ta önemli işler gerçekleştirildiğini, bundan sonraki süreçte de başta Hatip Çayı’nın ıslahı olmak üzere pek çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Akgül, “Milletin iradesine saygımız sonsuz. Bize gösterdikleri güvene layık olmak için çalışacağız. Durmak yok, hizmete devam” diye konuştu.

“Bayrağı Yukarılara Taşıyacağız”

Mamak Belediye Başkanlığı görevi süresince devraldığı hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için çalışacağını aktaran Akgül, “Bizim sevdamız koltuk, makam sevdası değil. Biz Başbakanımız’ın söylediği gibi milletimizin hizmetkarıyız. Bundan sonra da bu doğrultuda çalışıp, Mamak’ı layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

Mamak, Elmadağ El Ele

Akgül, Mamaklılar’ın yoğun alkışları ve tezahüratları arasında Şahin’i kapıya kadar yolcu etti. “Mamak ve Elmadağ el ele olacak” diyen Akgül, Elmadağ’daki çalışmalarında Şahin’e başarılar diledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 09:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
battle IP: 85.104.142.xxx Tarih : 2.04.2009 10:07:46

Sn.Mesut Akgul mazbatasını aldı...Ancak savcılığın açtığı soruşturma ne olacak acaba o soruşturmanın da sonuçu biliniyor olabilirmi? Çalınan oylar, çalınan paralar ve hepsinden önemlisi çalınan gelecek ne olacak...bunları hesabını bir gun mutlaka verirsiniz....Bir işinizide hilesiz yapında takdir edelim sizi seçimlerde gölge düşmeyen bir tek köy birtek mahalle kalmadı hepsini tek tek okuyoruz, duyuyoruz....Hala muammada olan bir seçim sonucu kazana neye göre belirlendi ...Kim kime hizmet ediyor..Her şey aleni şekilde ortaya çıktı...İst. büyükçekmece olayı ve gümüşhane de yaşanalar herşeyi günyüzüne çıkartıyor en fazla oy çalınan yerlerde itirazlar neden redediliyor....