3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

MHP 40 yaşında

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin 40. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ve MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyaret etti.

MHP'nin 40. kuruluş yıldönümü bir dizi etkinlikle kutlanıyor. Bu kapsamda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Başkanlık Divanı ve MYK üyeleri, bugün Anıtkabir'i ziyaret etti.

Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan Bahçeli, saygı duruşunun ardından Anıtkabir önünde partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bahçeli, deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Başkanlık Divanı, Merkez Yönetim Kurulu, TBMM üyeleri ve il başkanları olarak huzurunuzdayız. Tıpkı devletimizin kurulduğu dönemin milli mücadele ruhuyla çıktığımız yolda, ne mutlu ki 40. yıla ulaştık. Aziz cumhuriyetimizi yüceltmek ve yükseltmek için emanet ettiğin kutlu değerlerin takipçisiyiz. Bu ilhamla devletimizi, milletimizi ve partimizi daha nice 40 yıllara taşımak ve yükseltmek en büyük ülkümüzdür. 40 yıllık onurlu tarihin gururunu ve anılarını manevi huzurunuzda paylaşmak istiyor, rahmet, minnet, şükran duygularımızla aziz hatıranız önünde saygı ile eğiliyoruz. Ruhun şad olsun."
Bahçeli ve beraberindekiler, daha sonra MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Bahçeli, burada edilen duaların ardından partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 13:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim kayacanli IP: 85.99.203.xxx Tarih : 11.02.2009 19:26:13

BENDE HALEN MHP UYESIYIM PARTIMLE  GURUR DUYUYORUM AMA YETER ARTIK 40 YIL IKTIDAR OLAMADIK SAYIN GENEL BASKANIM YA MEVCUT KADROLARIMIZDA YADA PARTI PROGRAMINDA DEGISIKLIK YAPMANIN ZAMANI GELMEDIMI.ULKUCULER BIR SAHLANIS BEKLIYO AMA 2000 YILINA GIRDIGIMIZDEN BERI BU SAHLANIS YUKSELIS  KENDINI GERILEMEYE BIRAKTI///SOYLE BIR TITREYELIM VE KENDIMIZE GELELIM//UNUTMAYINKI BIZLER BASBUGUN EMANETINE SAHIPLENMISIZ//TANRI TURKU KORUSUN VE YUCELTSIN