3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

MHP Bahar pikniği yapıldı

MHP Etimesgut İlçe Teşkilatı'nın 10. Geleneksel Bahar Pikniği Çamlıdere Aluç Dağı Yaylası Piknik alanında yapıldı.

MHP Etimesgut İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği organizasyona binlerce Etimesgutlu katıldı. Belediye Başkanı Enver Demirel'in de katıldığı piknikte Etimesgutlular Ankara havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Piknik alanında bir konuşma yapan Başkan Demirel, 5 yıl aradan sonra yine belediye başkanı seçildiğini söyleyerek, bunda da en büyük payın kendisine oy veren ve gecesini gündüzüne katarak çalışan partililerin olduğunu belirtti. Pikniğe katılan herkese teşekkür eden Başkan Demirel, gönüllerince eğlenmelerini istedi.
Piknik alanında bulunan bütün masaları tek tek ziyaret eden Başkan Demirel, vatandaşlarla sohbet ederek onlar ile fotoğraf çektirdi. Yerel sanatçılarında katıldığı piknikte Ankara havaları eşliğinde Etimesgutlular ile halay çekip oynayan Başkan Demirel, Rize'nin Güneyce Vakfı'nı ziyaret ederek Güneyceliler ile horon tepti.

Ankaralılar Meclisi Platformu Etimesgut tarafından düzenlenen 2. Ankaralılar buluşmasına katılan Başkan Enver Demirel, ünlü sanatçı Gülşen Kutlu konserini izledi. Demirel, Çankaya eski Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'a plaket takdim etti. Konserde Belediye Başkanları Gülşen Kutlu'nun söylediği türkü eşliğinde oynadılar.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 15:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?