3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

MHP lideri Bahçeli Mamak'ta

29 Mart Mahalli Seçimlerinde Mamak ilçesi,Seçime katılan siyasi partilerin çok önem verdiği ve seçim çalışmalarında ön planda tutulduğu öncelikli ilçelerin başında geliyor.MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli Dün Mamak ilçe teşkilatına sürpriz bir ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara il başkanı Ömer Demirel’ ile ziyarette bulunduğu ilçede, Mamak MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Çevik’in seçim merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bahçeli’nin sürpriz ziyareti partililer tarafından sevinç ve coşku ile karşılandı. MHP’liler Devlet Bahçeli’yi alkışlar ve uzun süren sloganlarla karşılayarak, seçimlere hazır olduklarının işaretini verdiler. Daha önce de Mamak Mehtap Mahallesinde MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Bayram Yıldırım’ın organize ettiği seçim bürosunun açılışını MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş yapmıştı.

MHP Mamak adayı Mehmet Çevik’in seçim merkezinde bir araya gelen partililer ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mamak Belediye başkan adayı Mehmet Çevik’in partililere yönelik yaptığı konuşmasının ardından “ Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek Devlet Bahçeli’nin ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

MHP seçim bürosunda bir araya gelen MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Mamak belediye başkan adayı Mehmet Çevik uzun süre baş başa sohbet ettiler. Uzun süren sohbetin ardından vatandaşlarla vedalaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşların alkışlarıyla Mamak’tan uğurlandı.

Abdullah ORTAÇ- MAMAK, KENTHABER
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 09:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet IP: 88.232.8.xxx Tarih : 31.01.2009 18:41:13

Devlet Bey'in Mamak ziyareti yerinde olmuş zira Mamak adayı oldukça iddialı desteklenerek, ayrı bir alaka gösterilerek Mamak chp ve akp yerel yönetim anlayışından kurtarılmalı. Mehmet Çevik Bey'in kişiliğine saygı duyuyorum, yerel seçimlerde kişiler ön planda olduğuna göre düşünülmeden herhangi bir siyasi görüş ölçüt alınmadan gönül rahatlığıyla oy verilmeli. Allah(c.c) yar ve yardımcıları olsun...