3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Minikler Akgül'ü sorularıyla terletti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükelçi Nazım Bergerler İlköğretim Okulu öğrencileriyle makamında bir araya geldi.

Akgül, görüşmeye hazırlıklı gelen öğrencilerin kent yaşamından, günlük hayata kadar bütün sorularına tek tek yanıt verdi.

Akgül Öğrencileri Konuk Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükelçi Nazım Bergerler İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul etti. Öğretmenleri eşliğinde Akgül’ü ziyaret eden yaklaşık 40 kişilik öğrenci gurubu, görüşmeye oldukça hazırlıklı geldi. Öğrenciler kent yaşamından, günlük hayata kadar kağıtlara yazdıkları soruları bir bir Akgül’e yöneltti. Eğlenceli geçen görüşmede Akgül, öğrencilerin bütün sorularına içtenlikle yanıt verdi.

Akgül’den Tavsiyeler

Başkan Akgül, öğrencilerin gözlerindeki ışıltıyı görünce çok mutlu olduğunu belirterek, kendilerine bir takım tavsiyelerde bulundu. Akgül, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. İlerde bu makamlara sizler oturacaksınız. Toplumların en önemli hazinesi, eğitimli insanlardır. Eğitimsiz bir toplumun çağdaş medeniyetler arasında yer alması mümkün değildir. Bu doğrultuda harekete ederek, şimdiden planlı programlı bir şekilde, aksatmadan derslerinize çalışmalısınız. Ülke olarak hak ettiğimiz yere ancak eğitimle bireylerle gelebiliriz” diye konuştu.

Okumak Önemli

Kitap okumanın önemine de değinen Akgül, öğrencilere bol bol kitap okumalarını önerdi. Akgül, okumanın, insanın kişisel gelişimini sağladığını vee hayal gücünü geliştirdiğini belirtti Mamak’ta çevreye yönelik yürütülen faaliyetler hakkında da bilgi veren Akgül, sağlıklı bir çevrenin sağlıklı bir yaşamın anahtarı olduğunu kaydederek, öğrencilere “kirletmeyin” tavsiyesinde bulundu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 13:34:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?