3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

MKM'de ‘Geçmiş Zaman Olur ki’

Geleneksel Ramazan eğlencelerinin olmazsa olmazı orta oyunu Mamak Kültür Merkezi’nde hayat buluyor.

 Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu her salı ve cumartesi günleri saat 21.00’da ilçe halkını orta oyunu ile buluşturuyor. ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ adlı oyun Mamak Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Geçmiş Zaman Olur ki

Eski Ramazanların tadı Mamak Kültür Merkezi’nde yaşanıyor. Ramazan ayı dolayısıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atan Mamak Belediyesi, ilçe halkını orta oyunuyla buluşturuyor.

Ücretsiz İzlenebiliyor

‘Geçmiş Zaman Olur ki ‘adlı oyun Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde her salı ve cumartesi günleri saat 21.00’da ücretsiz olarak izlenebiliyor. Kenan Olpak yönetimindeki Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği 15. oyun olan ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ adlı oyun izleyicilere nostalji yaşatıyor.

Mamaklılar Hoş Vakit Geçirecek

Mamaklılar’ı etkinliklere katılmaya davet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Belediye olarak eski ramazan eğlencelerini ilçemizde yaşatıyoruz. Ortaoyunu da geleneksel Ramazan eğlencelerimizin en güzel örneklerinden biri. Eski Ramazanların ruhunu yaşatmak ve bu geleneği gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla organize ettiğimiz etkinliklere Mamaklılar’ın katılımı bizi çok memnun ediyor” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 14:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?