3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Moğollar şarkılarıyla coşturdu

Çankaya Belediyesi ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Moğollar grubu sahne aldı.

Yoğun bir katılımla başlayan törene Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile çok sayıda sivil toplum örgütü, TMMOB'a bağlı odalar ve vatandaşlar katıldı. Konserin açılış konuşmasını yapan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, böyle bir günün organize edilmesinde emeği geçen başta TMMOB ve Çevre Mühendisleri Odası olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür etti.

Çevreye duyarlı olmanın hayatı savunmak olduğunu ve çevrenin sadece fiziki bir çevre olmadığını sosyal, kültürel, ekonomik unsurların bulunduğunu
ifade eden Tanık, çevrenin insanın kendisini var ettiği ortam olduğunu, bu ortamın en iyi şekilde korunması ve özgür biçimde üretilmesinin insanın özgür bir biçimde yaşamasının koşulu olduğunu vurguladı.

Tanık, yaşanılabilir ve yaşanılası bir çevre oluşturmak ve bunu gelecek kuşaklara bırakmanın herkesin sorumluluğu olduğunu söyledi. Çevre Mühendisleri Odası yetkilileri ise böyle bir günün düzenlenmesinde Çankaya Belediyesi'nin kendilerine çok büyük katkı sunduğunu belirterek Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a teşekkürlerini iletti.

Konuşmalar ve okunan mesajların ardından Moğollar sevenlerine coşkulu bir konser verdi. Konser sonrasında Bülent Tanık Moğollar ekibine katkılarından ve müzik ziyafetinden dolayı tek tek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 13:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?