3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Murat Tosun'un gözü 3 puanda

Sezonun ilk haftasında oynadıkları Antalyaspor maçının son dakikasında attığı golle Ankaraspor'un zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmasına başrol oynayan golcü futbolcu Murat Tosun, Gençlerbirliği maçında da 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk haftasında oynadıkları Antalyaspor deplasmanının ligdeki en zor deplasmanlardan biri olduğunu vurgulayan Murat Tosun, Antalya'ya 1 puan umuduyla gittiklerini fakat 3 puan alarak geri döndüklerini belirtti.

Gerek Antalyaspor'un hücum futbolu oynaması gerekse Antalya'nın hava şartlarının oldukça zorlu etkenler olduğunu ifade eden Murat Tosun, buna rağmen galip gelerek lige, 3 sezondan sonra ilk kez galibiyetle başladıklarını vurguladı. Tecrübeli oyuncu bu hafta Gençlerbirliği ile oynayacakları Ankara derbisiyle ilgili olarak ise, "Bu hafta karşılaşacağımız Gençlerbirliği maçının daha zor olacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta iyi oynamadık buna rağmen biraz şansımız yerindeydi ve 3 puan aldık. Aldığımız puan şu an bizim için büyük bir moral kaynağı oldu" dedi.

TSYD Ankara Şubesi'nin düzenlediği 4'lü Futbol Turnuvası final maçında Gençlerbirliği takımıyla karşılaştıklarını ve sahadan galip ayrılarak 40. Yıl Kupası'nı aldıklarını hatırlatan golcü oyuncu, "Rakibimizi kupa maçında yakından tanıma fırsatı bulduk ve ayrıcı kendi gücümüzün de bilincindeyiz.

Bu maç daha zor olacak fakat hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İlk hafta aldığımız puanı biraz daha değerli kılabilmek için bu haftada 3 puan almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 15:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?