3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Öğrenmenin yaşı yok!

71'LİK NİNENİN ÖĞRENME AZMİ

Keçiören Belediyesi'nin meslek edindirme kurslarına katılarak önce okuma yazma öğrenen ardından da bilgisayar sertifikası alan 71 yaşındaki Halise Aras öğrenmenin yaşının olmadığını gösteriyor.

Keçiören Belediyesi'nin Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) 12 merkezde 49 dalda faaliyet gösteriyor. Yoğun ilgi gören kurslara katılanlardan biri olan 71 yaşındaki Halise Nine, önce okuma yazma kursuna gitti ardında da bilgisayar kursuna katılarak sertifikasını aldı.

Öğrenmenin yaşının olmadığını gösteren 7 çocuk 11 torun sahibi Halise Nine, belgesini de Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın elinden aldı. Hedefinin ehliyet almak olduğunu söyleyen ve son nefesine kadar yeni şeyler öğrenmeye çalışacağını belirten Halise Aras, hayallerini gerçekleştirdiği için Başkan Ak'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, Halise Nine'nin herkese örnek olduğunu, azmi ve çalışkanlığıyla her kursu başarıyla bitirdiğini söyledi. Ak, kursları açma hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Halise nineleri gördükçe mutluluğumuz daha da artıyor. Açtığımız kurslarda hem hayalleri gerçekleştiriyoruz hem de vatandaşlarımızın meslek sahibi olmasını sağlıyoruz" dedi.

71'LİK NİNENİN ÖĞRENME AZMİ
71'LİK NİNENİN ÖĞRENME AZMİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 20:18:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?