3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Operasyon zanlıları sorguda

Başkentte gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan aralarında bir emniyet amiri, bir başkomiser ve 12 polis memurunun da bulunduğu toplam 35 zanlının Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu sürüyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün gerçekleştirdiği bir operasyonda, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan bir emniyet amiri, bir başkomiser ve 12 polis memurunu gözetim altına aldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon kapsamında trafik polislerinin yanısıra bazı taksi ve dolmuş duraklarının başkanlarının da yer aldığı 20 kişi de gözaltına alındı.

Operasyonda gözaltına alınan polisler hakkında ticari taşıt kullanan kişi ve duraklarla çeşitli ilişkilere girmek suretiyle ''görevlerini kötüye kullanma'' iddialarının araştırıldığı öğrenildi.

Zanlılar sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar sağlık kontrolünden geçirilmelerin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 13:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?