3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Otomobil köprüden aşağıya uçtu!

Bilkent köprüsünde virajı alamayarak alt yola uçan bayan sürücü, bir köfte tezgahına santimetreler kala ağaca çarparak durabildi. Araç hurdaya dönerken, Sağlık Bakanlığı'nda müdür olarak görev yapan Nilgün Toptaş kazadan yara almadan kurtuldu.

Sağlık Bakanlığı'nda müdür olarak görev yaptığı öğrenilen Toptaş, 06 KMK 22 plakalı özel otomobiliyle Bilkent'e giderken, Bilkent köprüsünde virajı alamayarak alt yola uçtu.

Korkuluk bulunmayan köprüden uçan araç, alt yolda bulunan Servet Karakurt'a ait köfte arabasına çarpmasına santimetreler kala bir ağaca çarparak durabildi. Kaza sonucu araçta büyük maddi hasar meydana gelirken, Nilgün Toptaş ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Toptan kaza sonrası Sağlık Bakanlığı'na ait resmi bir araçla olay yerinden ayrıldı.

Hurdaya dönen araç, çekici tarafından uçtuğu şarampolden çıkartıldı. Kaza sırasında büyük korku yaşayan köfte tezgahının sahibi Servet Karakurt, otomobilin virajı alamayarak aşağı uçtuğunu anlattı.

Köprünün korkuluklarının uzun süredir yapılmadığını anlatan Karakurt, aynı yerde daha önce de trafik kazası yaşandığını, yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini dile getirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 17:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?