3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Pazar esnafı Şahin'le buluştu

Elmadağ Belediyesi hizmet binasında pazar esnafı ile bir toplantı yapan Başkan Gazi Şahin, pazar yeri sözleşmesini ve pazar esnafının belediyeye olan taahhütlerini pazarcılara anlattı.

Başkan Gazi Şahin’in Başkan Yardımcısı Davut Gündoğan, zabıta müdürü ve zabıtalarla birlikte düzenlediği toplantıda, pazarcılar görüşlerini ilgili kişilere rahatça aktarma fırsatı buldu. Başkan Şahin’le sohbet imkânına da yakalayan pazar esnafı taahhütlere uyma noktasında fikir birliğine eriştiklerini ifade ettiler.

Toplantıda Elmadağ pazarlarının halka nasıl daha iyi hizmet etmesi konusu ağırlıklı olarak görüşülürken pazarcıların taahhütname ve sözleşme kurallarına riayet etmelerindeki önem vurgulandı.

Gazi Şahin,”Kurallar sıkıntı değil toplum huzuruna katkı getirir.”

Pazar esnafına kurallara uymanın önemini ve topluma sağladığı huzuru örneklerle açıklayan Başkan Gazi Şahin,”Esnafçılıkta temel olan görüş ticarette devamın sağlanması ve müşteri memnuniyetidir. Kurallara uyulursa bu görüş kendiliğinden sağlanır ve hem siz esnafçılar hem müşteri hem de kontrol mekanizması memnun olur. Tersi durumda ise müşteri memnuniyetsizliği ile esnafın geliri düşer ve şikâyetlerle durum kontrol mekanizmasına yani bize yansır. Olumsuzluğun birbirini tetiklememesi için kurallara riayet edin. Pazarda çığırtkanlıkla satış yapmayın, nazik olun böylece halkımız memnun olsun hepimiz memnun olalım.” dedi.

Pazarlara gereken önemin verildiğini vurgulayan Başkan Şahin, kurallara uyulması hususunda herkesin üzerine düşen göreve önem göstermesi gerektiğine dikkat çekti.

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 13:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?