3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Pazarda alışveriş arabası dönemi

Yenimahalle Belediyesi pazar içi alışveriş arabalarıyla bir ilke daha imza atıyor. Vatandaşların rahat alışveriş yapabilmeleri için modern pazar içi alışveriş arabaları hizmete girdi. İlk olarak Çayyolu kapalı modern pazar yerinde başlatılan proje ilgi odağı oldu.

Yenimahalle Belediyesi ilklere imza atmanın gururunu yaşıyor. 10 adet modern Pazaryerini Yenimahalle'ye kazandıran Yenimahalle Belediyesi, şimdi de vatandaşların pazarda yorulmadan daha rahat alışveriş yapabilmeleri ve daha sağlıklı bir görüntü sağlayabilmek için pazar içi modern alışveriş arabalarını hizmete sundu. Kısa süre önce üstü kapatılarak modern pazar yeri haline getirilen Çayyolu Pazar Yeri'nde hizmete sunulan alışveriş arabaları, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Konforun ve temiz alışverişin inceliğini düşünen Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'a teşekkür eden Ümitköy sakinleri açılışa yoğun şekilde katıldılar.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, faydalı ve güzel çalışmaları Yenimahalle'ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana Yenimahalle'de 10 adet modern pazaryerini hizmete açarak hem zor şartlar altında çalışan pazar esnafının çalışma koşullarını düzenledik hem de vatandaşların daha modern bir ortamda alışveriş yapmalarını sağladık. Yağmurdan, kardan, çamurdan etkilenmeden huzur içinde alışverişin yapıldığı yer olarak pazarlarımız temizliğiyle de ön planda. Bu modernliğe katkı sağlayacağını düşündüğümüz ve pazaryerlerine koyduğumuz alışveriş arabaları da tüm Yenimahallelilere hayırlı olsun. İnsan odaklı hizmet anlayışımız her geçen gün artarak devam edecektir. Yenimahalle'yi yarınlara hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 23:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?