3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Polis Akademisi'nden çocuklara hediye

Polis Akademisi İletişim Topluluğu tarafından hazırlanan polisi anlatan çizimlerden oluşan boyama kitapları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara dağıtıldı.

Polis Akademisi İletişim Topluluğu olarak Polis Akademisi Öğretim Görevlisi 2. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Altuntecim ve Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla Altındağ ilçesinde bulunan Polis Amca İlköğretim Okulu'na bir ziyaret gerçekleştirildi. Polis Akademisi öğrencileri, anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine boyama kitapları ve çeşitli hediyeler verdi.

Polisin korkulacak ve kaçılacak değil tam tersine her zaman güvenip darda düştüğü zaman sığınabileceği, güvenebileceği bir kurum olduğunu göstermeyi hedeflenen çalışmayla hazırlanan boyama kitaplarının Emniyet Genel Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası faaliyetleri çerçevesinde basılarak 81 ile de gönderildiği bildirildi.

Polisi tanıtan ve trafik kuralları, 155 Polis İmdat gibi çeşitli konuları içeren boyama kitapları çocukların seveceği bulmacaları kapsıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 13:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?