3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sağanak yağış hayatı felç etti

Başkentte birkaç gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'nın pekçok cadde ve sokağında su birikintileri oluşurken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

Ankara'yı etkisi altına alan sağanak yağış, vatandaşları yolda mahsur bıraktı. Araçları ile yola çıkan vatandaşlar aşırı yağış nedeniyle yolda kalırken, okuldan çıkan çocuklar ve karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar zor anlar yaşadı. Yağışlar, başkentin çeşitli yerlerinde çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasına da neden oldu.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre, başkentte yağışın yarın da devam etmesi bekleniyor. Perşembe günü Ankara'da bulutlu bir hava beklenirken, cuma günü yağışın yerine güneşli bir havanın alacağı tahmin ediliyor. Buna göre başkentte üç gün boyunca hava sıcakları şöyle olacak:

"8 Nisan Çarşamba yağışlı, en düşük sıcaklık 6, en yüksek sıcaklık 13; 9 Nisan Perşembe günü en düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık 14; 10 Nisan Cuma günü parçalı bulutlu en düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık 15 derece."

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?