3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Samet Aybaba ile yollar ayrılıyor

Turkcell Süper Lig'de averajla kümede kalan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayrılıyor. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın genel menajer Cem Onuk'un istifasını istediği ve bunun üzerine Cem Onuk'un da istifa kararı aldığı öğrenildi.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, son haftalarda aldığı sonuçlarla kümede kalmayı averajla sağlayan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Samet Aybaba ile ipler koptu. Gençlerbirliği yönetimi, Samet Aybaba ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu ayrılığın kısa bir süre içinde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Samet Aybaba ile yollarını ayırmayı daha önce planlayan Gençlerbirliği'nde ise teknik direktör arayışları sürüyor. Başkent temsilcisinin ilk olarak Ersun Yanal'a teklif götürdüğü ancak tecrübeli teknik adamdan olumsuz cevap aldığı öğrenildi. Gençlerbirliği'nin gündemindeki bir diğer teknik direktör adayı ise Norveçli Trond Sollied. Bu transferi genel menajer Cem Onuk'un gerçekleştirmek istediği, ancak son gelişmelerden sonra bunun zora girdiği ifade edildi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Kayserispor maçının 2. yarısında yanındaki yöneticilere, kulüp genel menajeri Cem Onuk için, 'istifa etsin' dediği iddia edildi. Yaptığı transferlerle sıkça eleştiri konusu olan Cem Onuk'un bu çıkış
üzerine, kulüp çalışanlarına 'gelecek sezon yokum' dediği ifade edildi. Bu gelişmelerin ardından ise Gençlerbirliği, teknik direktör arayışlarında ilk sıraya Osman Özdemir'i yerleştirdi.

Hacettepespor'u Süper Lig'e çıkaran ve ilk sezonunda başarılı bir sezon geçirmesini sağlayan Osman Özdemir'in takımın başına getirilebileceği belirtiliyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 13:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?