3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sanatçı Ege Etimesgut'ta

Ünlü sanatçı Ege, imza gününün ardından Etimesgut Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Ünlü sanatçı Ege, Optimum Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen imza gününe katıldı. Ardından Etimesgut Kent Konseyi'ni ziyaret eden Ege, Belediye Başkanı Enver Demirel ile sohbet etti. Başkan Demirel, Kent Konseyi'nin Ankara'da nadir olan yapılardan bir tanesi olduğunu belirtti.

Konsey bünyesinde yaklaşık 50 tane sivil toplum kuruluşunun yeri bulunduğunu söyleyen Demirel, konseyde vatandaşların söz sahibi olduğunu ve Etimesgut'un geleceği hakkında kararların alındığını kaydetti. Hanımeli'nde çalışan
hanımların hem aile bütçelerine katkı sağladığını hem de üretime katıldıklarını ifade eden Başkan Demirel, vatandaşların damak zevkine hitap eden lezzetlerin üretildiğini söyleyerek Hanımeli'nde, "Bazlama, mantı, sarma, kek, yufka, kuru pastalar, baklava ve börek üretiliyor" dedi.

Ege, hanımlar tarafından hazırlanan mantının ve sarmanın tadına baktı. Uzun zamandan beri böyle güzel bir mantı yemediğini söyleyen Ege, hanımları kutladı. Başkan Demirel'e bir de imzalı albüm hediye eden Ege, Başkan Demirel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 15:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?