3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sebit'ten Öğretmenler Günü hediyesi

SEBİT'TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Türk Telekom Grubu'nun eğitim ve bilgi teknolojileri şirketi Sebit, Vitamin Öğretmen Portalı'nı öğretmenlerin hizmetine sundu.

Geçtiğimiz yıl Öğretmenler Günü'nde, Vitamin eğitim yazılımlarını öğretmenlerin kullanımına açan Sebit, bu Öğretmenler Günü'nde ise Vitamin Öğretmen Portalı'nı hizmete soktu. Vitamin Öğretmen Portalı ile öğretmenler ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip ederek mesleki yetkinliklerini geliştirmeleri imkanı bulacak. Öğretmenler ayrıca eğitimlere katılabilecekleri, eğitsel videolar izleyebilecekleri, meslektaşlarıyla bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini aktarabilecekleri, eğitsel dokümanlarını

paylaşabilecekleri ve birbirleriyle iletişime geçebilecekleri yaygın bir ortama kavuşmuş olacak. adresinden ulaşılan Vitamin Öğretmen Portalı'nda öğretmenlerin kişisel, mesleki ve akademik eğitimlerinin yanı sıra, yine Sebit'in geliştirdiği eğitim yazılımı olan Vitamin derslerinin kullanımıyla ilgili örnek uygulamalar da yer alıyor. İnternet üzerinden aynı anda pek çok kullanıcının katılabildiği, yüz yüze eğitimlerin sanal sınıflar üzerinden verilebildiği bu modelde

katılımcılar, eğitim veren uzmanı bilgisayar ekranlarından izleyebilecek, sorularını ya da yorumlarını canlı olarak iletebilecek. Bu eğitimlerde, sınıf yönetimi, ölçme değerlendirme, motivasyon, derslerde kullanılabilecek aktivite önerileri gibi farklı ve güncel konularda içerikler, öğretmenlerin kullanımına sunuldu. Canlı eğitimlerin kayıtları, eğitim sonrasında eğitimi kaçıranlar ya da tekrar faydalanmak isteyenler için diğer pek çok eğitim videosu ile birlikte yine portalda paylaşılacak.

Sebit Genel Müdürü Sn. Ahmet Eti, yaptığı açıklamada, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki ihtiyaçlarını karşılayan böyle önemli bir desteği veriyor olmaktan mutluyuz. Sebit olarak Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşümüne katkıda bulunma misyonuyla hareket ediyor ve bu yolda en önemli görevi üstlenen öğretmenlerimizin yetkinliklerinin geliştirilmesine destek olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

SEBİT'TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 17:52:00
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 18:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?