3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Seğmenler Mamak Belediyesi'nde


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Kulübü Seğmenler Dernek Başkanı Dr. Bülent Kalıpçı ve Yönetimi’ni makamında ağırladı. Kalıpçı, Başkan Akgül’e dernek adına Atatürk ve Seğmen Alayı isimli kitabı hediye etti.

Seğmenlerden Ziyaret

Başkent Ankara’nın simgelerinden olan seğmenler, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti. Ankara Kulübü Seğmenler Dernek Başkanı Dr. Bülent Kalıpçı ve Yönetim Kurul üyeleri, Başkan Akgül’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Seğmenler Özünü Kaybetmedi

Seğmenlerin geleneksel kıyafetleriyle katıldığı ziyarette Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, seğmenlerin Cumhuriyetimizin temelinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Seğmenler özünü kaybetmeden, kültürünü devam ettiriyor. Bu başarınızdan dolayı, dernek olarak sizleri tebrik ediyorum” dedi. Seğmenliğin bir gelenek olduğunu belirten Akgül, dernek aracılığıyla bu kültürün diğer kuşaklara aktarıldığını kaydetti

Seğmenlere Destek Olacağız

Başkan Akgül, seğmenlerin Ankara’nın kültürel değerlerini, yaşayan, yaşatan ve bu değerlerin yaşamasının devamlılığını sağlamak üzere maddi ve manevi fedakarlıkları esirgemeyen kişiler olduklarını vurgulayarak, imkanları dahilinde seğmenlere destek olacaklarını söyledi.

Akgül’e Kitap Hediye Edildi

Ankara Kulübü Seğmenler Dernek Başkanı Dr. Bülent Kalıpçı, etkinliklerinde Başkan Akgül’ü aralarında görmek istediklerini belirtti. Kalıpçı, Akgül’e Atatürk ve Seğmen Alayı, Burası Ankara isimli kitapları hediye etti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 09:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?