3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sincan Ramazan'a hazır

Ramazan ayında gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili çalışmalarını tamamlayan Sincan Belediyesi, bu yıl da farklı aktivitelere imza atacak.


Her hafta cuma, cumartesi ve pazar günleri birbirinden ünlü konuklar Sincanlılarla buluşacak. Lale ve Yenikent Meydanı'nda yapılacak olan programlar saat 22.00'de başlayacak. Temelli'de ise, Belediye Düğün Salonu'nda hafta sonları tiyatro, sinema gösterimleri, yarışmalar ve Hacivat-Karagöz oyunları sergilenecek. 21 Ağustos Cuma günü Lale Meydanı'nda Engin Noyan'ın söyleşi programıyla başlayacak olan etkinlerde, Ramazan boyunca çeşitli tarihlerde söyleşileriyle Ahmet Yenilmez, Reha Yeprem, Yaşar Alptekin, konferanslarıyla Prof. Dr. Taşkın Tuna, Vehbi Vakkasoğlu, hitaplarıyla Dursun Ali Erzincanlı, stand-up şovlarıyla Atalay Demirci, Recep Demirkaynak ve şiirleriyle Serdar Tuncer sahne alacak. Öte yandan, Karagöz Hacivat oyunları da her gün 20.30'da Lale ve Yenikent Meydanı'nda çocuklar için sergilenecek.


Hazırlanan etkinliklerle Ramazan programının dolu dolu geçeceğini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Bereketin, huzurun, paylaşmanın en had safhada yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının anlamına ve önemine yakışır bir şekilde hazırlanan programlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz. Çocuklar için düzenlenen oyunlardan, özel Ramazan sohbetlerine kadar çeşitli faaliyetlerle bu güzel ayı değerlendireceğiz "dedi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 19:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?