3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Şoförler odasına bir aday daha

ANKARA'DA ŞOFÖRLER ODASINDA KONGRE HEYECANI

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nın 10 Ocak'ta yapılacak olan olağan kongresi öncesi heyecan artıyor. Mevcut Başkan Mehmet Yiğiner ve Zafer Şener'den sonra İzzet Yıldırım da yarışa katıldı. Yıldırım, seçim bürosunda çok sayıda esnafla birlikte adaylığını açıklayarak yönetime aday olduğunu belirtti.

Mevcut yönetimin esnafın içinde bulunduğu sorunları çözmede başarılı olamadığını kaydeden Yıldırım, ekonomik kriz ile birlikte sorunların daha de derinleştiğini söyledi. Sorunları ortadan kaldırmaya talip olduğunu kaydeden Yıldırım, "Olumsuzluklara dur demek için sorunlarla canla başla mücadele edeceğim" dedi. Mevcut yönetimin esnafın sorunlarını çözmek yerine kendi menfaatleri için çalıştığını belirten Yıldırım, yönetimin esnafa kapılarını kapattığını söyledi. Yıldırım, "Esnafın tüm sorunlarını çözeceği

vaadiyle yönetime gelenler bugüne kadar esnaf için bir şey yapmamıştır. Hatta bu vaatlerin yerine getirilmesi hususunda hiçbir gayret gösterilmediği gibi mevcut yönetim kendi menfaatlerini ön planda tutacak, makamlarını dahi kendilerini oraya taşıyan taksici esnafına kapalı tutacak bir yönetim anlayışı sergilemişlerdir. Benim kapımsa her zaman herkese açık olacaktır" diye konuştu.

Taksici esnafının ekonomik krizin de etkisiyle içinde bulundukları sıkıntıların daha da ağırlaştığını kaydeden Yıldırım, esnafın kaderine terk edildiğini söyledi. Yıldırım, "Bu kriz ortamında bir de uygulamalardan dolayı durumları daha da zorlaştı taksi esnafının. Bankalar, oteller, marketler, vakıflar açık ve aleni bir şekilde korsan taşımacılık yapmaktadır. Sivil araçların 2 senede bir yaptırdığı fenni muayeneleri ticari araçlar her yıl yaparak ek bir külfet ve iş kaybı yaşamaktadır. Trafik

sigortalarını sivil araçlara nazaran 4-5 kat fazla ödemektedirler. Ben yönetime geldiğimde başta bu uygulamalar olmak üzere esnafın sorunlarını çözmek adına canla başla çalışacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 13:07:03
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 23:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?