3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Spor müdürlerinden 'Geri dönüş davası'

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından yerleri değiştirilen il spor müdürlerinin 'geri dönüş davası' açacağı öğrenildi.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve GSGM tarafından kısa bir süre önce 27 il spor müdürünün yerinin değiştirilmesinin ardından, yerleri değiştirilen il müdürlerinin büyük bir kısmının 'geri dönüş davası' açmaya hazırlandığı bildirildi.

İstanbul'dan Bursa'ya atanan Tamer Taşpınar ve Ankara'dan Zonguldak'a atanan Ahmet Sağlam'ın başını çektiği grubun, mahkemeye gideceği ifade edildi. Tamer Taşpınar ve Ahmet Sağlam'ın atamaların açıklanmasından sonra, ilk olarak Bakan Murat Başesgioğlu'ndan çocuklarının okulları nedeniyle bulundukları illerinin değiştirilmemesini istedikleri öğrenildi.

Bakan Başesgioğlu'nun bu isteğe olumsuz yanaşmasının ardından Tamer Taşpınar ve Ahmet Sağlam'ın 'geri dönüş davası' açacağı öğrenildi. Yerleri değiştirilen diğer il müdürlerinin bazılarının da aynı şekilde mahkemeye başvuracağı ifade edildi.

GSGM'nin eski genel müdürü Mehmet Atalay, daha önce yaptığı açıklamada, 5 yılda bir il müdürlerinin yerlerinin değiştirileceğini söylemişti. Tamer Taşpınar ve Ahmet Sağlam, 5 yılı aşkın bir süredir kendi bölgelerinde görevlerini sürdürüyordu

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 11:37:48
Güncelleme :17 Nisan 2009 Cuma 11:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?